Start van de dag met Rijk Catering Ontbijtservice

Dagelijks is het team van Rijk Catering al vroeg in de veren om voor vele bedrijven en organisaties zoals de overheid de ontbijtservice te verzorgen. Veel bedrijven beginnen de dag met een vergadering, waarbij er een enorme behoefte bleek aan een ontbijtservice voor de deelnemers aan de vergadering. 

Verse producten

Ons team werkt met verse producten. Heerlijk verse croissants en andere broodjes. Natuurlijk met een zeer groot assortiment aan beleg. Verse jus, thee in vele smaken en eventueel gecombineerd met koffie. Onmisbaar bij de start van een goede vergadering of bijeenkomst. 

De ontbijtservice van Rijk Catering is zeer aan te bevelen voor grote en kleine bedrijven, non-profit organisaties, gemeenten, provincie en de rijksoverheid die effectief willen vergaderen. Rijk Catering zorgt voor een persoonlijk contact waardoor het assortiment en de bezorging optimaal uitgevoerd zal worden. Natuurlijk zijn individuele wensen van uw gasten en medewerkers geen probleem.

Wilt u eens gebruik maken van onze ontbijtservice, neem telefonisch of per mail contact met ons op.  U zult effectief vergaderen in combinatie met een ontbijtservice van Rijk Catering direct merken. 

Rijk Catering - Ontbijt