Download het week menu voor de komende weken

Warme maaltijd bestellen voor thuis of op werk

Rijk Catering is na 16:00 uur volop op pad om voor vele particulieren en bedrijven / organisaties warme maaltijden te bezorgen. Ons assortiment is enorm en door onze geautomatiseerde werkomgeving bent u gegarandeerd van een goede service en mooie producten. 

Warme maaltijd voor ouderen

Bent u die oudere of bent u familie van een oudere die behoefte heeft aan de verzorging van een warme maaltijd? Rijk Catering heeft de ideale oplossing om dagelijks een verse warme maaltijd op tafel te hebben. Ons team verzorgt via een voor u servicegerichte werkwijze dat het inderdaad mogelijk is om een warme maaltijd in huis te hebben. Ons assortiment is in tegenstelling tot andere leveranciers zeer uitgebreid. Rijk Catering heeft een goede bezorgservice, zodat ons team op vaste afgesproken dagen de levering van de warme maaltijden kan verzorgen. 

Warme maaltijd voor bedrijven

Heeft u periodiek zakelijke afspraken ingepland met uw team, of heeft u een meeting met belangrijke gasten? Rijk Catering denkt met u mee als het gaat om het verzorgen van de catering van warme maaltijden. Vele bedrijven hebben inmiddels gekozen voor Rijk Catering om periodiek de warme maaltijden te verzorgen. 

Ons assortiment en de mogelijkheden

Rijk Catering biedt vele oplossingen voor u als particulier of bedrijf. Zo kunt u kiezen voor:

  • traditionele Nederlands keuken
  • Franse keuken
  • Italiaanse keuken
  • Spaanse keuken
  • Indisch / Chinese keuken

Onze tip: de winter- en zomerstamppotten. Echt een aanbeveling! 

Rijk Catering - Diner