Partyservice voor bedrijven, instanties en particulieren. 

Rijk Catering verzorgt voor vele opdrachtgevers de partyservice. 

  • (bedrijfs)borrels
  • personeelsfeesten 
  • jubilea
  • verjaardagen
  • openingen
  • tentoonstellingen

Themafeesten

Rijk Catering kan niet alleen de catering verzorgen, maar zeker ook een thema geven aan uw partyservice. Onze keuken is internationaal georienteerd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Spaanse tapas catering, een Griekse avond of een Italiaans buffet. Indien gewenst kan ons team ook zorg dragen voor de aankleding van uw lokatie. 

Partycatering in de herfst en de winter

Rijk Catering verzorgt in de kille en koude periode de stamppotten-catering. Een heerlijk warm stamppotje gecombineerd met een lekker drankje. Ideaal voor kleinere groepen maar zeker ook voor de grotere groepen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten stamppotten, dus voor elk wat wils. Gegarandeerd positieve reacties op uw feestje! 

Partycatering in het voorjaar en de zomer

Rijk Catering is een veel gevraagde cateraar als het gaat om barbecuen. Het bijzondere aan onze BBQ-service is dat wij gebruik maken van het beste vlees. Sappig, mals en echt voor fijnproevers. Ook is er natuurlijk aandacht voor personen die van de vegetarische keuken houden. Laat ons eens een offerte opmaken voor een BBQ-party. 

Werkgebied voor partyservice

Rijk Catering is voornamelijk actief in West-Nederland in het gebied Westland, Delft, Den Haag en Leiden. Ons team bestaat uit zeer ervaren representatieve professionals. 

Rijk Catering - Party service